Pluggerz earplugs Pro Custom-Fit

 Werkt u regelmatig in een omgeving met hard geluid? Pluggerz Pro (Detec) Custom-Fit oordoppen combineren het hoogste comfort met de beste bescherming. Het unieke filter dempt schadelijk geluid tot een veilig niveau. Daarnaast is communicatie nog steeds goed mogelijk. 

De Pro (Detec) gehoorbeschermers kunnen worden voorzien van een koord met kledingclip. 

Door maatwerk heeft u altijd de beste bescherming. Wij komen op locatie om de otoplastieken aan te meten. Na productie leveren wij de otoplastieken ook weer op locatie uit en we voeren een afdichtingscontrole uit. Hiermee bent u ervan verzekerd dat de otoplastieken goed afdichten. Daarnaast bieden wij met onze serviceconcepten jaarlijkse afdichtingscontroles aan. Zo heeft u geen omkijken meer naar de otoplastieken.

Wij raden aan jaarlijks een afdichtingscontrole te laten uitvoeren, zodat u zeker weet dat de gehoorbeschermers goed blijven afdichten.  

Perfecte pasvorm voor
het hoogste comfort

100% lekdicht voor
optimale bescherming

Customisable in kleur,
materiaal en filter

Producten

Pro (Detec) Custom-Fit

De Pro Custom-Fit oordoppen zijn op maat gemaakte oordoppen met filter voor de bouw, waarmee schadelijk geluid tot een veilig niveau wordt gedempt.

Materiaal: Acrylaat of siliconen
Demping: 27 dB (standaard)
Beschikbaar in meer dan 20 kleuren
Optioneel: koord met kledingclip, handgreep

Pro (Detec) Premium Custom-Fit

De Pro Premium Custom-Fit oordoppen zijn op maat gemaakte oordoppen met premium filter. Het premium filter, ook wel vlak filter genoemd, zorgt voor gelijkmatige demping, waardoor communicatie en omgevingsgeluid niet wordt vervormd.

Materiaal: Acrylaat of siliconen
Demping: 20 dB (standaard)
Beschikbaar in meer dan 20 kleuren
Optioneel: koord met kledingclip, handgreep