Your ears love us.

Achter de schermen bij Pluggerz: Productie afdeling

Achter de schermen bij Pluggerz: Productie afdeling

08 juni 2016 | Madelon te Lintum

Ook deze week interviewden wij weer iemand van onze productie afdeling, namelijk William Hofstede. Geboren in 1972 en wonend in gemeente Bronckhorst. Dit is inmiddels het 4e jaar dat hij via Laborijn voor Pluggerz werkt. Zijn werkdag begint al om 6 uur in de ochtend. ‘’Doordeweeks ben ik een ochtendmens.’’

Kiek now us

William houdt zich grotendeels bezig met het buigen en snijden van slangetjes voor gehoorbeschermers, daarna zet hij er nog veertjes in. Maar hij springt ook even bij als anderen hem nodig hebben. ‘’Als de dames wat uit het magazijn nodig hebben dan haal ik dat voor ze.’’ Ook gaat hij mee naar festivals om daar de stand op- en af te bouwen. Ook haalt en brengt William elke dag de post voor Comfoor op. ‘’Rond een uur of half 12 vertrek ik dan richting Duitsland. Ik ben dan ongeveer een uurtje onderweg. Ik neem hier de post mee die naar het postkantoor in Duitsland gebracht moet worden en in Duitsland neem ik de post mee die deze kant op moet.’’ Hij vertelt dat hij het fijn vindt om er op deze manier er even tussen uit te kunnen en hij schijnt de weg ook goed te weten. ‘’Het is afwisselend werk en we werken met een leuk team.’’

Proosten op het Oosten

In zijn vrije tijd gaat William graag mee naar het café en de voetbal club met zijn broers. ‘’Ze vragen me altijd mee. Omdat ik niet meer drink ben ik meestal wel de BOB, maar dat vind ik niet erg. Ik pas mij wel aan.’’ zegt hij lachend. ‘’In het weekend ben ik, in tegenstelling tot doordeweekse dagen, zeker een avondmens. Ik ga graag biljarten en darten.’’ Vroeger reed ik ook graag motor, daarvoor gebruikte ik ook de Pluggerz Road. ‘’Ik sta zeker achter het product waar ik me elke dag mee bezig houd.’’