Your ears love us.

BWESS: Your ears love us!

BWESS: Your ears love us!

06 juli 2016 | Madelon te Lintum

Je gehoor beschermen is belangrijk, vooral als je constant blootgesteld wordt aan harde muziek, zoals onze DJ BWESS. Hij schreef voor Pluggerz een stukje over gehoorbescherming.

Zuinig zijn op je gehoor

‘’Gehoorbescherming is belangrijk, maar ik wil helemaal niet de wijsneus uithangen of zo. Als ik een avond tekeer ga met mijn house muziek, dan gaat het hard. Waarom? Dat is gewoon lekker. Het hoort bij de hele beleving van de muziek. Je moet het voelen als die bas dwars door je heen dendert. Je komt dan als vanzelf in beweging. Maar ik ben wel echt super zuinig op mijn oren. Die betekenen alles voor me en zijn onmisbaar bij het maken van mijn muziek.’’

In de samenwerking zit muziek

‘’Ik draag dan ook altijd gehoorbescherming. Je zult mij nooit zonder zien op een festival of wanneer ik draai in een club. Wat wel grappig is, is dat ik al op maat gemaakte oordopjes had voordat Pluggerz mijn sponsor werd. Het is ook niet zo dat zij mij benaderd hebben. Ik heb Pluggerz zelf gebeld. Daar keken ze best wel van op, maar ze waren wel gelijk enthousiast. In de samenwerking met Pluggerz zat – zo te zeggen – gelijk muziek.  Je went echt supersnel aan de oordopjes, beleeft de muziek nog steeds top, maar hebt geen last meer van die vervelende piep in je oren. Dus ik zeg: your ears love us, Pluggerz in! En dan veel naar BWESS luisteren natuurlijk. CU around.’’

Meer weten over BWESS en zijn muziek? Neem een kijkje op: www.bwess.com