Your ears love us.

DJ Psiertje: Pluggerz came in at the right moment!

DJ Psiertje: Pluggerz came in at the right moment!

01 september 2016 | Madelon te Lintum

Vrouwelijke DJ en producer Psiertje Boukhit is ruim 10 jaar actief in de entertainment scene en inmiddels 5 jaar actief bezig als DJ en producer. Als professionele danseres met Michael Jackson als idool heeft ze vele grote podia mogen veroveren in het verleden. Op die podia wilde ze blijven en breidde haar carrière uit als DJ en Producer. Psiertje Boukhit heeft samengewerkt met de Jackson Family Foundation en verscheen op de rode loper op de Cannes Film festival. Ze heeft heel wat DJ optredens gehad in binnen en buitenland.

‘’Geloven in je eigen kwaliteiten en die ontwikkelen brengen je op de mooiste plekken, als je er maar hard voor wilt werken.’’

Een upgrade

‘’Pluggerz came in at the right moment. Voor heel veel dingen in het leven is er een perfecte tijd en dat gebeurde nu ook toen Pluggerz mij benaderde. Ik draag al ongeveer een jaar basis gehoorbescherming en dat doe ik vooral tijdens trainingen om mijn skills te verbeteren in de studio. Ook als ik buiten de studio aan het produceren ben draag ik ze onder mijn koptelefoon maar merk ik vaak dat ik niet alle details hoor omdat het maar basis oortjes zijn die je overal vandaan kunt halen. Hoe onverstandig het ook is, vaak doe ik ze dan na een tijdje weer uit.’’

‘’In de eerste 10 minuten van mijn set draai ik met mijn oordopjes en dat gaat soms niet goed samen. Daarna draai ik meestal zonder koptelefoon of oordopjes omdat ik gewoonweg de nummers die ik draai goed ken en de monitorspeaker mij genoeg laat horen. Ik ben bang dat mijn gehoor al een beetje aangetast is omdat ik lang gewerkt heb zonder gehoorbescherming. Ik ben daarom erg blij met de samenwerking met Pluggerz.’’

Samen awareness creëren

‘’Ik kan niet wachten om gehoorbescherming aan te laten meten en deze te dragen. Ik kom op veel plekken waar muziek aan de orde is en gehoorbescherming nog een beetje een taboe is. Hopelijk komt daar snel verandering in want het is gewoonweg héél erg belangrijk! Met deze samenwerking kunnen wij nog meer awareness omtrent gehoorbescherming creëren.’’

‘’In mijn eigen studio produceer ik muziek (die nog uit moet komen) en als ik niet in de studio ben, vind je me in de club om te draaien. Met dit beroep heb je je oren nodig. Dus het wordt hoog tijd dat ik ze beter ga verzorgen met behulp van Pluggerz Custom-Fit!’’