Comfoor Academy

Onze accountmanagers, medewerkers Customer Service en productspecialisten zijn echte vakmensen met uitgebreide kennis en ervaring. Ze zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de markt en verantwoordelijk voor de ontwikkeling en innovatie van onze producten. Ze zijn beschikbaar als u eens van gedachten wilt wisselen om gezamenlijk tot de beste oplossingen voor uw klanten te komen. Ook in het geval van audiologische casussen zijn zij dé gesprekspartner, te bereiken via onze Helpdesk Audiologie

Trainingen

In het Kennis- en Trainingscentrum van Comfoor verzorgen we trainingen en cursussen variërend van het maken van oorafdrukken tot voorlichting over de Arbowet en gehoorbescherming bij bedrijven. Voor een aantal van deze trainingen kunt u StAr accreditatiepunten verdienen.

Beurzen, seminars en voorlichting

Met Akouz en Pluggerz staan we regelmatig op beurzen. Zo zijn wij o.a. jaarlijks aanwezig op de EUHA (in Hannover of Nürnberg); de grootste Audiologiebeurs ter wereld.

Wilt u marketingondersteuning voor uw eigen deelname aan beurzen met onze producten of andere ondersteuning? Of bent u geinteresseerd in voorlichting of een seminar over gehoorbescherming, bijvoorbeeld op een beurs, de werkvloerscholen of in het onderwijs? Neem dan contact op met uw accountmanager of onze klantenservice. We denken graag met u mee!