Nieuw: Pluggerz Fit voor AirPods Pro!

23 jun 2021

Gaan jouw hardloopsessies beter op het ritme van de muziek of zing je zachtjes mee met je favoriete artiest tijdens een mooie rit met je racefiets? Actief bezig zijn en genieten van muziek…wij vinden het een heerlijke combinatie!

Apple AirPods Pro

De AirPods Pro van Apple zijn één van de populairste draadloze in-ear muziekoordoppen, die zorgen voor maximale bewegingsvrijheid en hoge geluidskwaliteit. Voor veel mensen is de pasvorm van de AirPods Pro prima, maar wat als die van jou niet optimaal in je oor passen of zelfs uit je oren vallen? Je wilt natuurlijk niet één van je AirPods verliezen!

Optimale pasvorm met de Pluggerz Fit

De nieuwe Pluggerz Fit bieden de oplossing! Geen enkel oor is hetzelfde en vallen jouw oren buiten de norm, dan kun je worstelen met drukpunten of een gebrek aan ondersteuning van je AirPods Pro.

Pluggerz Fit zijn op maat gemaakt voor jouw oren en passen op de AirPods Pro. Hierdoor heb je een perfecte pasvorm in je oren en worden de functies en prestaties van de AirPods Pro optimaal benut. Ideaal tijdens het sporten, voor onderweg en voor thuiswerken.

Zacht materiaal

De Fit zijn gemaakt van zacht antiallergisch siliconenmateriaal, wat aangenaam in je gehoorgang zit. Je kunt kiezen uit 20 kleuren siliconenmateriaal. De Pluggerz Fit zijn makkelijk op je AirPods te klikken (en weer te verwijderen voor het opladen van je AirPods).

Hoe kun je de Pluggerz Fit bestellen?

Je kunt jouw set Pluggerz Fit laten aanmeten bij een Pluggerz dealer bij jou in de buurt. Pluggerz beschikt over een groot netwerk van audiciens in Nederland. Betrouwbare partners met kennis van zaken die je kunnen adviseren bij het maken van de juiste keuze.

Bestellen van je Pluggerz Fit kan op 2 manieren. Je kunt je oordoppen bestellen via onze webshop. Nadat je de bestelling hebt afgerond ontvang je een voucher in je mailbox. Met deze voucher kun je een afspraak maken bij een Pluggerz dealer om je Pluggerz Fit te laten aanmeten. Je aankoop rechtstreeks via één van onze dealers doen kan natuurlijk ook. Hierbij de tip om eerst telefonisch even een afspraak te maken.

Het produceren van de oordopjes duurt ongeveer 10 werkdagen, waarna je jouw Pluggerz Fit bij de dealer kunt ophalen. 

Door: Erik