Pluggerz Protect & Communicate 

Pluggerz Speaker

Pluggerz Microphone

Pluggerz Bluetooth

Pluggerz PortoTube

 

Goede communicatie is onmisbaar voor een efficiënte en veilige werkomgeving. Een belletje van een klant of overleg met collega’s in een lawaaiige omgeving gaat nog wel eens moeizaam. Standaard communicatiesets zijn vaak niet voorzien van een dempingsfilter en passen niet optimaal in het oor.

De Pluggerz Protect & Communicate producten bieden de oplossing: op maat gemaakte en comfortabele gehoorbescherming in combinatie met uitstekende communicatiemogelijkheden in lawaai. Kortom, het beste van 2 werelden komt samen in deze productlijn.

Elk product uit de Protect & Communicate lijn beschikt over een dempingsfilter, is officieel als gehoorbeschermer gecertificeerd en voldoet hiermee aan alle hoge eisen die u van gehoorbescherming mag verwachten.

Gehoorbescherming
& communicatie
Modulair

 

Optimale pasvorm Gecertificeerd

 

De basis: Pluggerz Protect 2-in-1

Maatwerk gehoorbeschermers met de mogelijkheid om te koppelen met communicatiemiddelen

Basisset otoplastieken van siliconenmateriaal waarbij het dempingsfilter eenvoudig omgewisseld kan worden naar één van de 4 communicatiesystemen uit deze productlijn. Bij deze gehoorbeschermer kan standaard worden gekozen uit 3 vlakke filters met vlakke demping. Hierdoor is er voor elke situatie een oplossing en komt het geluid zo natuurgetrouw binnen. Deze oordoppen zijn ook verkrijgbaar in een detecteerbare uitvoering.

Pluggerz Speaker

Een kwalitatief hoogwaardig speakersysteem met dempingsfilter, koppelbaar aan de Pluggerz Protect 2-in-1 otoplastieken. Hierdoor zijn uw medewerkers tijdens het werk altijd goed beschermd tegen hard geluid, maar kunnen zij op de werkplek toch van hun favoriete radiozender genieten. Ideaal wanneer u uw medewerkers de mogelijkheid wil bieden om zelf hun favoriete muziek te kiezen.

Dempingsfilter 18 dB vlakke demping
Toepassing één-weg communicatie, navigatiesystemen (bedraad)
Aansluiting 3,5 mm jackplug
Detec optioneel

Pluggerz Microphone

Deze boom microfoon met dempingsfilter is koppelbaar met de Pluggerz Protect 2-in-1. De kant waar de boom microfoon is aangesloten wordt voor een goede houvast in het oor standaard als een ‘fullconcha’ uitvoering gemaakt. Dit geeft iets meer massa en houvast voor de boom microfoon waardoor deze goed op de plek blijft zitten.

Dempingsfilter 14 of 18 dB vlakke demping
Toepassing tweeweg communicatie via telefoon en portofoon, muziek luisteren, navigatiesystemen (bedraad)
Aansluiting 3,5 mm jackplug
Detec optioneel

Pluggerz Bluetooth

Een kwalitatief hoogwaardige Bluetooth set met dempingsfilter, koppelbaar met de Pluggerz Protect 2-in-1 otoplastieken. Eenvoudig systeem om een telefoontje op te nemen, het volume harder of zachter te zetten of even te pauzeren.

Dempingsfilter 15 dB vlakke demping
Toepassing tweeweg communicatie via telefoon en portofoon, muziek luisteren, navigatiesystemen (draadloos)
Aansluiting draadloos (Bluetooth)
Detec optioneel
Details opgeladen in 2 uur, gebruikstijd ca. 10 uur

Pluggerz PortoTube

De PortoTube met dempingsfilter is koppelbaar met de Pluggerz Protect 2-in-1 otoplastieken en te gebruiken voor vrijwel alle gangbare merken portofoons.
Even geen communicatie via de portofoon nodig? Dan is het eenvoudig om terug te wisselen naar de standaard Pluggerz Protect!

Dempingsfilter 14 of 18 dB vlakke demping
Toepassing headset portofoon met luchtgeleidingsslang
Aansluiting luchtslangaansluiting
Detec optioneel (m.u.v. luchtslang)

Ook oren naar gehoorbescherming binnen uw bedrijf?

Vul dan onderstaande informatieaanvraag in of neem contact op met onze klantenservice.