5 tips om comfortabel te genieten van de zomer

18 mei 2022

Zomer betekent voor veel mensen een tijd van ontspanning, tijdens een vakantie of in het weekend. We kunnen met z’n allen weer lekker naar buiten, genieten van het mooie weer. Er zijn ontzettend veel zomerse activiteiten die je kunt doen – denk bijvoorbeeld aan een vliegreis, een dagje naar het strand of een fietstocht – en waar je ultiem van kunt genieten. We hebben 5 zomeractiviteiten bij elkaar gezocht met wat tips om zo comfortabel mogelijk te genieten deze zomer!

1. Neem een duik!

We duiken gelijk de lijst in met één van onze favoriete zomeractiviteiten. Want zeg nou zelf: is het niet heerlijk om op een warme zomerdag een duik te nemen in de zee, in een meer of zelfs in het zwembadje in de tuin?

Hou je van het water, maar krijg je snel last van je oren? Overmatig water in je oor kan leiden tot zwemmers- of surfersoor, een infectie die een naar gevoel kan veroorzaken. Laat water in je oren niet je waterpret bederven met Water oordoppen! De unieke dempingsfilters houden water buiten je oren en voorkomen hiermee zwemmers- of surfersoor.

 

2.  Hoogvliegers

Nu de meeste coronamaatregelen versoepeld zijn, gaan veel mensen juist dit jaar wat verder weg op vliegvakantie. Of je nu de natuur in gaat, all-inclusive in een resort verblijft of op een road trip door het land trekt: maak je reis zo comfortabel mogelijk door Travel oordoppen te gebruiken. Deze oordoppen hebben een drukregulerend filter, wat oorpijn bij het opstijgen en landen tijdens de vliegreis vermindert.

En nog een extra tip: voorkom stress aan het begin van je reis door ruim op tijd bij het vliegveld te zijn!

 

3. Tijd voor een feestje!

Ze zijn terug van weggeweest: festivals! Twee jaar lang hebben we niet kunnen genieten van live muziek, een groot publiek en slapen op festivalcampings. Het lijkt een eeuwigheid geleden dat we in de rij stonden voor een festivaltoilet en voor de hele vriendengroep drankjes haalden bij de bar.  

Herinner je je ook het geluid nog op festivals? De luidsprekers op standje kneiterhard doet misschien veel voor de beleving, maar wees ook een beetje lief voor je oren en doe Music oordoppen in! Pluggerz Music zijn er in twee varianten: Music (met een uniek muziekfilter) en Music Premium (met een vlak filter wat ervoor zorgt dat je geluid zo natuurgetrouw mogelijk blijft horen). Natuurlijk hebben we ook een Music oordop op maat gemaakt.

Wij zetten ze alvast op onze festival checklist voor dit jaar!

4. Het dak mag eraf

We hebben het hier over auto’s! Of je nu een auto hebt of huurt waar het dak van open kan; een mooie zomerdag is het ideale moment om in een cabrio rond te rijden! Even heerlijk de voet op het gaspedaal, de wind door je haren… het enige nadeel is dat je bij hogere snelheden flink wat decibellen om je oren krijgt. Zeker als je op de snelweg rijdt zijn Road oordoppen dus zeker aan te raden om gehoorschade te voorkomen!

En vergeet niet het dak weer dicht te doen voor het geval het begint te regenen…

 

5. Lekker op de camping

Het is niet voor iedereen weggelegd, maar voor een grote groep mensen is het de ideale vakantie: kamperen. ’s Ochtends rits je je tent open en slalom je met je rol wc-papier onder je arm tussen de tentharingen door naar het toiletgebouw. Tip van ons: neem een setje Sleep oordoppen mee. Je weet maar nooit wie je buren zijn en een beetje slaap tijdens je vakantie is toch wel belangrijk om daarna een beetje uitgerust weer aan het werk te gaan!

 

Wat je ook gaat doen deze zomer, probeer tijdens je vakantie lekker op te laden! Oordoppen kunnen je hierbij helpen. Geniet op een comfortabele manier van het leven, terwijl oordoppen je beschermen. Fijne zomer!

Door: Wendy