Tijd voor zomervakantie!

2 jul 2019

Ik ga op vakantie en ik neem mee... oordoppen? Jazeker! Voor een heerlijk ontspannen vakantie willen we je helpen zoveel mogelijk ongemakken uit de weg te gaan. Hieronder drie momenten waarop je gehoorbescherming wel eens zou kunnen gebruiken.

1. Op de reis ernaartoe

Vind je vliegen vervelend omdat je oren altijd pijn doen bij het opstijgen en landen van het vliegtuig? Of krijg je last van je oren bij een prachtige bergwandeling? Drukverschillen kunnen je oren flink irriteren. Pluggerz earplugs Travel hebben een speciaal filter wat drukverschillen reguleert. Daarbij dempen ze ook omgevingsgeluiden, zoals vliegtuiggeluiden of vervelende passagiers. Met Pluggerz earplugs Travel reis je weer comfortabel van A naar B!

2. Om comfortabel te kunnen slapen

Je gaat lekker op vakantie om bij te komen, dan wil je natuurlijk graag uitgerust wakker worden. Staat je hotel aan een drukke weg, heb je lawaaiige buren, snurkt je kamergenoot of ratelt de airco de hele nacht door? Dan bestaat de kans dat je niet al te best slaapt tijdens je vakantie. Pluggerz earplugs Sleep kunnen je dan helpen door het omgevingsgeluid te dempen. Door het extra zachte siliconenmateriaal zitten ze comfortabel tijdens het slapen, zelfs als je op je zij slaapt.

3. Voor een dag aan het strand

Water in je gehoorgang kan leiden tot irritatie of ontstekingen. Vooral kinderen hebben nog wel eens last van hun oren na het zwemmen of douchen. Pluggerz earplugs Water zorgen ervoor dat er geen water in je gehoorgang komt, zodat je heerlijk kunt genieten van een middagje zwemmen* of een fijne douche. Op andere momenten Dat is natuurlijk niet alles. Ga je bijvoorbeeld op een party vakantie, dan komen Pluggerz earplugs Music ook wel van pas. Of wil je lekker in stilte een boek lezen bij het zwembad, denk dan aan Pluggerz earplugs Quiet. En dan nu: tijd voor een heerlijk ontspannen vakantie!

*Pluggerz earplugs Water zijn niet geschikt om mee te duiken. Dit komt door drukverschillen die ontstaan tijdens het duiken. Ze zijn te gebruiken tot een diepte van 3 meter; duiken of in het water springen raden we af.