Onderhoud van Pluggerz earplugs

Om je Pluggerz zo lang mogelijk goed te houden, is het belangrijk ze te onderhouden. Gelukkig is dit heel eenvoudig. 

Pluggerz earplugs Uni-Fit

Voor elk gebruik is het belangrijk de oordopjes te controleren op vuil en schade. Zijn je gehoorbeschermers beschadigd? Dan is de afdichting niet meer volledig en is het beter ze niet meer te gebruiken. 

Pluggerz earplugs Uni-Fit maak je makkelijk schoon met wat handwarm water en natuurlijke zeep. Laat ze daarna opdrogen. Door alcohol, zuren en afdrogen kunnen je oordopjes beschadigen.

Let op: voordat je de Pluggerz earplugs Music Premium schoonmaakt, moet het filter uit de gehoorbeschermer gehaald worden. Deze kan namelijk niet tegen water! 

Weetje...

Laat je gehoorbeschermers goed drogen voor je ze weer in de opbergkoker of etui stopt!

Pluggerz earplugs Custom-Fit

Speciaal voor de Custom-Fit producten is onze Smart Clean set ontwikkeld. Met één set kun je een jaar lang je gehoorbeschermers schoonmaken. In de verpakking vind je Smart Foam en Smart Tabs.

  • Smart Foam is voor wekelijks gebruik. Doe de gehoorbeschermers in een bakje of een beker en spuit er wat Smart Foam overheen. Laat dit ongeveer 15 minuten staan en spoel de gehoorbeschermers dan af met handwarm water.
  • Smart Tabs zijn voor maandelijkse reiniging. Hiervoor doe je de gehoorbeschermers in een bakje of beker en giet je er wat water bij. Doe dan een Smart Tab in het water en laat deze oplossen. Na minimaal 15 minuten en maximaal 8 uur haal je de gehoorbeschermers uit het bakje.

Let op: voordat je de Pluggerz earplugs met Premium of 2-in-1 filter schoonmaakt, moeten de filters uit de gehoorbeschermer gehaald worden. Deze kunnen namelijk niet tegen water! 

Weetje...

Pluggerz earplugs Custom-Fit zijn voorzien van een hypoallergische coating en dus stoten ze vuil af en zijn ze eenvoudig te reinigen. Verwijder eventueel oorsmeer met het bijgeleverde oorsmeerhaakje.