Pluggerz earplugs Travel

Enjoy your trip, lose the pressure!

Opzien tegen reizen met het vliegtuig, omdat je pijn aan je oren krijgt bij het stijgen en dalen? Last krijgen van je oren tijdens een wandeling of autorit door de bergen? Nergens voor nodig! Pluggerz earplugs Travel zijn gehoorbeschermers met een speciaal drukregulerend filter. Hiermee heb jij controle over het drukverschil en geluid en kun je lekker genieten van je reis! Pluggerz earplugs zijn verkrijgbaar in Uni-Fit en Custom-Fit

Uni-Fit

Pluggerz earplugs Uni-Fit zijn universele gehoorbeschermers van hoge kwaliteit die meer dan 100x meegaan. Goede gehoorbescherming voor incidenteel gebruik.

Custom-Fit

Pluggerz earplugs Custom-Fit zijn op maat gemaakte gehoorbeschermers met optimaal draagcomfort. De beste gehoorbescherming voor regelmatig gebruik.

Vliegen - Hoogteverschillen - Hiken - Klimmen

---

Uni-Fit

Reis je af en toe met het vliegtuig of houd je van hiken en klimmen in de bergen? Dan zijn de Pluggerz Uni-Fit een goede keuze. Pluggerz earplugs Travel Uni-Fit zijn universele oordopjes met een speciaal filter dat de luchtdruk in je omgeving reguleert en omgevingsgeluid dempt. De oordoppen zijn meer dan 100 keer te gebruiken. Door de twee formaten in de verpakking heb je altijd de juiste pasvorm.

Travel Uni-Fit

De Uni-Fit Travel oordoppen heffen het effect van drukverschil op en dempen tegelijkertijd omgevingsgeluid. Zo kun je comfortabel reizen, hiken of klimmen zonder last te krijgen van je oren. De oordoppen zijn gemaakt van anti-allergeen siliconenmateriaal en zijn meer dan 100 keer te gebruiken. Met de handige opbergkoker kun je ze altijd gemakkelijk meenemen.


Demping: 27 dB

2 formaten voor de juiste pasvorm

Meer dan 100x herbruikbaar

Handige opbergkoker

---

Custom-Fit

Met Pluggerz earplugs Custom-Fit combineer je optimale bescherming met de allerbeste pasvorm. Een van onze dealer audiciens neemt afdrukken van jouw oren, die vervolgens door ons eigen laboratorium worden omgezet in jouw persoonlijke gehoorbescherming. Custom-Fit gehoorbescherming zit letterlijk als gegoten en is helemaal naar jouw wens te customisen. Je kunt kiezen uit 2 materialen en 22 kleuren.

Travel Custom-Fit

De Travel Custom-Fit oordoppen zijn op maat gemaakte oordoppen met drukregulerend filter voor hoogteverschillen tijdens vliegreizen, hiken of klimmen. 

Materiaal: Acrylaat of siliconen
Demping: 28-29 dB (standaard)
Beschikbaar in meer dan 20 kleuren (afhankelijk van materiaal)
Optioneel: handgreep en koord met kledingclip

Een perfecte pasvorm voor
het hoogste comfort

100% lekdicht voor
optimale bescherming

Customisable in kleur en
materiaal