Pluggerz earplugs Sleep

Enjoy your sleep, turn down the noise!

Last van omgevingsgeluid waardoor je niet goed kunt slapen? Pluggerz earplugs Sleep zijn universele oordoppen die hier op comfortable wijze mee afrekenen. Door de unieke filters vallen hinderlijke geluiden weg zonder het oor volledig af te sluiten. Zo breng je meer rust in je slaapomgeving, waardoor je beter kunt ontspannen! Pluggerz earplugs zijn verkrijgbaar in Uni-Fit en Custom-Fit

Uni-Fit

Pluggerz earplugs Uni-Fit zijn universele gehoorbeschermers van hoge kwaliteit voor incidenteel gebruik.

Custom-Fit

Pluggerz earplugs Custom-Fit zijn op maat gemaakte gehoorbeschermers met optimaal draagcomfort en de beste bescherming.

Slapen - Kamperen - Festivals - Hotels

---

Uni-Fit

Heb je af en toe last van lawaai als je probeert te slapen? Dan zijn de Pluggerz Uni-Fit een goede keuze. Pluggerz earplugs Sleep Uni-Fit zijn universele oordopjes, die je kunnen helpen beter te slapen. De speciale filters dempen omgevingsgeluid, zonder het oor volledig af te dichten voor belangrijke geluiden als alarmen of huilende baby's. Door de twee formaten heb je altijd de juiste pasvorm. 

Sleep Uni-Fit

De Sleep Uni-Fit oordopjes dempen het omgevingsgeluid voor een betere nachtrust. Ze zijn te gebruiken op bijvoorbeeld festivals, tijdens het kamperen of op vakantie, maar ook voor je reguliere nachtrust. De oordoppen zijn gemaakt van antiallergeen siliconenmateriaal en zijn meer dan 100 keer te gebruiken. Met de handige opbergkoker kun je ze altijd makkelijk meenemen.


Demping: 27 dB

2 formaten voor de juiste pasvorm

Meer dan 100x herbruikbaar

Handige opbergkoker

---

Custom-Fit

Met Pluggerz earplugs Custom-Fit combineer je optimale bescherming met de beste pasvorm. Een audicien neemt afdrukken van jouw oren, die vervolgens door ons eigen laboratorium worden omgezet in jouw persoonlijke gehoorbescherming. Custom-Fit gehoorbescherming is helemaal naar jouw wens te customisen, waarbij je kunt kiezen uit 2 materialen, 22 kleuren en verschillende filters. 

Sleep Custom-Fit

De Sleep Custom-Fit oordoppen zijn op maat gemaakte oordoppen met filter voor slapen in huis, op de (festival)camping of hotel. 

Materiaal: Siliconen
Demping: 26 dB (standaard)
Beschikbaar in 20 kleuren

Sleep Side Sleeper Custom-Fit

Speciaal voor zijslapers hebben we de Sleep Side Sleeper Custom-Fit. Deze oordoppen zijn van zacht siliconenmateriaal en uitgehold, zodat ze soepel meebewegen met je oor als je op je zij slaapt. Door de optionele sleeve kun je de oordoppen makkelijk uit je oren halen.

Materiaal: Siliconen (standaard of extra zacht)
Demping: 27 dB (standaard)
Beschikbaar in meer dan 20 kleuren (3 kleuren extra zacht siliconen)
Optioneel: sleeve

Perfecte pasvorm voor
het hoogste comfort

100% lekdicht voor
optimale afdichting

Customisable in kleur,
materiaal en filter