Pluggerz earplugs Water

Enjoy the water, keep them dry!

Water in het oor kan vervelend en soms zelfs pijnlijk zijn. Pluggerz earplugs Water zorgen ervoor dat je toch lekker kunt zwemmen, baden en douchen. De gehoorgang wordt waterdicht afgesloten, maar zonder geluid te blokkeren. Pluggerz earplugs zijn verkrijgbaar in Uni-Fit en Custom-Fit

Uni-Fit

Pluggerz earplugs Uni-Fit zijn universele gehoorbeschermers van hoge kwaliteit voor incidenteel gebruik.

Custom-Fit

Pluggerz earplugs Custom-Fit zijn op maat gemaakte gehoorbeschermers met optimaal draagcomfort en de beste bescherming.

Zwemmen - baden - douchen - water

---

Uni-Fit

Heb je last van water in je oren tijdens het zwemmen, baden of douchen? Dan zijn de Pluggerz Uni-Fit een goede keuze. Pluggerz earplugs Water Uni-Fit zijn universele oordopjes, die water buiten het oor houden, waardoor je kunt genieten van je tijd in het water. Door de twee formaten heb je altijd de juiste pasvorm. Let op: de oordopjes zijn niet geschikt voor duiken en springen in het water.

Water Uni-Fit

De Water Uni-Fit houden water buiten je oren, zodat je geen last krijgt van gevoelige gehoorgangen door water. De oordoppen zijn gemaakt van antiallergeen siliconenmateriaal en zijn meer dan 100 keer te gebruiken. Met de handige opbergkoker kun je ze altijd makkelijk meenemen.


Demping: 21 dB

2 formaten voor de juiste pasvorm

Meer dan 100x herbruikbaar

Handige opbergkoker

---

Custom-Fit

Met Pluggerz earplugs Custom-Fit combineer je optimale bescherming met de beste pasvorm. Een audicien neemt afdrukken van jouw oren, die vervolgens door ons eigen laboratorium worden omgezet in jouw persoonlijke gehoorbescherming. Custom-Fit gehoorbescherming is helemaal naar jouw wens te customisen, waarbij je kunt kiezen uit verschillende kleuren. 

Water Custom-Fit

De Water Custom-Fit oordoppen zijn op maat gemaakte oordoppen voor tijdens het zwemmen, baden of douchen. Ze sluiten de gehoorgang optimaal af, zonder geluid te blokkeren. De oordoppen zijn van siliconenmateriaal wat blijft drijven in het water. 

Materiaal: Siliconen
Demping: 27 dB (standaard)
Beschikbaar in 12 kleuren
Optioneel: handgreep

Perfecte pasvorm voor
het hoogste comfort

100% lekdicht voor
optimale bescherming

Customisable in kleur