Pluggerz Communicatie producten

Werkt u regelmatig in een omgeving met hard geluid en is communicatie belangrijk? Pluggerz Custom-Fit oordoppen kunnen gecombineerd worden met verschillende communicatie middelen. Hiermee wordt comfort, bescherming en communicatie gecombineerd.

Door maatwerk heeft u altijd de beste bescherming. Wij komen op locatie om de otoplastieken aan te meten. Na productie leveren wij de otoplastieken ook weer op locatie uit en voeren wij een afdichtingscontrole uit. Hiermee bent u ervan verzekerd dat de otoplastieken goed afdichten. Daarnaast bieden wij met onze serviceconcepten jaarlijkse afdichtingscontroles aan. Zo heeft u geen omkijken meer naar de otoplastieken.

Wij raden aan om jaarlijks een afdichtingscontrole te laten uitvoeren, zodat u zeker weet dat de gehoorbeschermers goed blijven afdichten. 

Perfecte pasvorm voor
het hoogste comfort

100% lekdicht voor
optimale bescherming

Customisable in kleur,
materiaal en filter

Protect & Communicate

De Pluggerz Protect & Communicate producten bieden op maat gemaakte en comfortabele gehoorbescherming in combinatie met uitstekende communicatiemogelijkheden in lawaai. Kortom, het beste van 2 werelden komt samen in deze productlijn.

Elk product uit de Protect & Communicate lijn beschikt over een dempingsfilter, is officieel als gehoorbeschermer gecertificeerd en voldoet hiermee aan alle hoge eisen die u van gehoorbescherming mag verwachten.

Lifeshell Com

LifeShell Com is speciaal ontwikkeld voor communicatiesystemen, zoals gebruikt door politiemensen, beveiligingsdiensten en hulpverleners. Een luchtslang wordt meegeleverd en gemonteerd op de LifeShell. Ideaal voor aansluiting op een portofoon. Je blijft altijd in contact met collega’s via het systeem, maar je hoort ook de omgeving goed, door de speciale opening. De LifeShell Com is op maat gemaakt van antiallergisch materiaal. Let op: de Lifeshell Com is geen gehoorbeschermer.

Lifeshell.com bestellen? Neem dan contact op met onze Helpdesk.

LifeShell Protect Com

Communiceren via een portofoon en tegelijkertijd beschermd tegen (schadelijk) geluid? Dan is de Lifeshell Protect Com een uitkomst. De Lifeshell Protect Com is een gehoorbeschermer en communicatiemiddel in één. Ideaal voor lawaaiige omstandigheden waarin goede communicatie ook belangrijk is. Denk hierbij aan de beveiliging van muziekconcerten en op de bouwplaats.

Door de dunne wand voelt de Lifeshell Protect Com niet broeierig aan. Het comfort is uitstekend en de dempingsfilters worden op maat gemaakt. Daarvoor doen we metingen op de werkplek, met als uitgangspunt: omgevingsgeluid doorlaten en schadelijke geluidspieken stoppen. Zo kun je gewoon je werk doen, terwijl je gehoor optimaal is beschermd.

Lifeshell Protect Com bestellen? Neem dan contact op met onze Helpdesk.

Ook oren naar gehoorbescherming binnen uw bedrijf?

Vul dan onderstaande informatieaanvraag in of neem contact op met onze klantenservice.