Pluggerz Kids

Voor kinderen vanaf 5 jaar zijn alle typen universele oordopjes geschikt. Door twee formaten in de verpakking heb je altijd de juiste pasvorm. Op maat gemaakte producten zijn minder aan te raden vanwege de snelle groei (en verandering) van de gehoorgangen.

Voor kinderen tussen de 1 en 5 jaar zijn oordopjes niet geschikt. Voor hen hebben we de Pluggerz oorkappen.

 

Festivals - Concerten - Muziek - Concentreren - Vuurwerk

Oorkappen

Speciaal voor de jongere kinderen hebben we Pluggerz oorkappen. De Kids oorkappen zijn geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en kunnen veelvuldig gebruikt worden tijdens muziekevenementen, op school of andere situaties met veel geluid. Ouders kunnen dankzij de heldere kleur op afstand nog zien of hun kind goed beschermd is.

Oorkap blauw

Deze lichtgewicht blauwe oorkappen zijn speciaal voor kinderen ontwikkeld. Ze helpen het gehoor te beschermen in lawaaiige situaties en verbeteren de concentratiemogelijkheden van een kind. De oorkappen dragen comfortabel door de verstelbare band.


Demping: 26 dB

Oorkap roze

Deze lichtgewicht roze oorkappen zijn speciaal voor kinderen ontwikkeld. Ze helpen het gehoor te beschermen in lawaaiige situaties en verbeteren de concentratiemogelijkheden van een kind. De oorkappen dragen comfortabel door de verstelbare band.


Demping: 26 dB