Uni-Fit of Custom-Fit?

Bij gehoorbescherming kun je kiezen uit universele (Uni-Fit) of op maat gemaakte (Custom-Fit) oordoppen. Welke voor jou het beste zijn hangt vooral af van de frequentie waarin je ze gebruikt.

De universele oordopjes zijn geschikt als je af en toe gehoorbescherming nodig hebt. De Uni-Fit oordoppen zijn afgestemd op specifieke situaties, zodat je tijdens concerten, motorrijden of slapen de beste bescherming hebt. De Uni-Fit gehoorbescherming is meer dan 100 keer te gebruiken en worden geleverd met een handige opbergkoker. Ook zitten er twee formaten in elke verpakking, zodat je een zo goed mogelijke pasvorm hebt voor jouw gehoorgangen.

Op maat gemaakte gehoorbeschermers (Custom-Fit) zijn geschikt als je vaak of langer gehoorbescherming nodig hebt. De Custom-Fit oordoppen zitten comfortabel door de perfecte pasvorm, bieden de meest optimale bescherming en veel opties. Je kunt ze helemaal naar eigen smaak customisen, waarbij je kunt kiezen uit verschillende filters, materialen en kleuren. Daarnaast zijn er bij op maat gemaakte producten communicatie-opties.

Ervaar het verschil!

Wil je weten hoe geluid nu eigenlijk klinkt door de verschillende filters? Om je te helpen bij je keuze in filters, hebben we een dempingssimulator ontwikkeld. Kies je muziekstijl en het soort filter en ervaar zelf het verschil!

Dempingssimulator

1 Kies uw muziekstijl

3 Dempingswaarden