Focus op de leuke dingen in het leven! De nieuwe Pluggerz Enjoy lijn is te gebruiken voor festivals, feestjes, zwemmen, slapen, vliegen en meer! Deze universele oordoppen bevatten een uniek filter afgestemd op jouw gebruikssituatie.  

De Pluggerz Enjoy lijn is verkrijgbaar* in 4 varianten: Music, Sleep, Swim en Travel. Elk met een aparte, opvallende kleur en specifieke eigenschappen. Welk product je ook kiest, alle producten uit de Enjoy lijn hebben standaard de 5 productkwaliteiten hiernaast!

  • Uniek dempingsfilter
  • Meer dan 100x te gebruiken
  • 3 lamellen voor de optimale pasvorm
  • Gemaakt van antiallergisch siliconenmateriaal
  • Inclusief opbergkoker

Pluggerz Enjoy Music

Ga je graag uit, naar festivals, concerten en feestjes? Dan wil je vast genieten van de muziek en je gezelschap en zit je niet te wachten op een vervelende brom of piep in je oren de volgende dag. Het volume van muziek tijdens het uitgaan of evenementen komt al gauw boven de 100 dB uit en dat kan voor blijvende gehoorschade zorgen. Pluggerz Enjoy Music oordoppen beschermen je oren, terwijl je alles en iedereen gewoon goed blijft horen. Lekker veilig genieten dus… Enjoy!

Pluggerz Enjoy Sleep

Wil je alles uit het leven halen wat erin zit? Dan is lekker slapen superbelangrijk. Je wordt er niet alleen vrolijker en scherper van, maar je ziet er ook beter uit, hebt een hoger libido en je leeft langer! Wie wil dat nu niet? Lastig als je dan wakker ligt door de herrie om je heen, je ruziënde buren, een ronkende partner naast je in bed je of je feestende vrienden op de festivalcamping. Pluggerz Enjoy Sleep oordoppen dempen storende geluiden, zonder je oren meteen helemaal dicht te stoppen. Door het speciale filter hoort je dus nog wel de wekker of een huilende baby, maar niet meer zo indringend. Zo ben je sneller in dromenland en kun je lekker van je slaap genieten. Enjoy!

Pluggerz Enjoy Swim

Waterpret, wie wil dat nou niet! Zowel volwassenen als kinderen kunnen uren doorbrengen aan zee, in het zwembad of een aquapark. En in het water word je nu eenmaal helemaal nat, ook in je oren! Dat wil je liever niet, want natte oren kunnen pijn doen en oorproblemen geven. Dan is het uit met de pret! Wil je onbezorgd als waterrat door het leven gaan en genieten? Met Pluggerz Swim oordoppen heb je geen last meer van water in je oren, terwijl je iedereen nog gewoon kunt verstaan. Enjoy!

Pluggerz Enjoy Travel

Voor veel mensen is niks zo leuk als reizen en vakantie vieren. Nieuwe dingen zien, cultuur snuiven, mensen ontmoeten of lekker bakken op het strand, elke reis betekent weer nieuwe ervaringen erbij. En die wil je niet beginnen met oorpijn in het vliegtuig door grote luchtdrukverschillen! Pluggerz Enjoy Travel oordoppen dempen niet alleen het geroezemoes en de herrie om je heen, maar reguleren ook de drukverschillen. Zo heb jij nergens last van en kun je lekker genieten van je reis, wakker of op één oor… Enjoy!

*De Pluggerz Enjoy lijn is momenteel alleen verkrijgbaar bij fysieke winkels (drogisterijen/retailers). Interesse in de verkoop van Pluggerz? Neem dan contact met ons op!