Onze serviceconcepten

Pluggerz op de werkvloer

Bij Pluggerz bieden wij een totaal servicepakket bij de aanschaf van professionele gehoorbescherming.
Wat betekent dat? Pluggerz regelt de planning, de organisatie en het beheer. Dus geen zorgen over onderhoud, controle en reiniging van de gehoorbeschermers. Daar hebben we verschillende mogelijkheden voor.

Ons eigen team van Service Employees verzorgen door heel Nederland het aanmeten, uitleveren en controleren van de otoplastieken op locatie. Daarnaast hebben we een uitgebreid dealernetwerk van audiciens die ook aanmeten, leveren en controleren. Hierdoor bieden wij u snelle service en kwalitatieve producten.

Benieuwd wat Pluggerz u kan bieden? Neem dan contact met ons op.

Secure Service

Met Secure Service kiest u voor zekerheid. Wij meten de otoplastieken bij uw medewerkers aan op uw locatie en leveren ze daar na productie ook uit. We doen dan direct een afdichtingscontrole, waarmee wij garanderen dat de gehoorbeschermers 100% lekvrij zijn. U kunt er verder voor kiezen om de gehoorbescherming jaarlijks door ons te laten controleren en onderhouden. Hiervoor betaalt u dan een vaste, lage prijs. Met Secure Service heeft u 6 maanden garantie op de pasvorm en geluidsdichtheid van de gehoorbeschermers. 

Total Service

Wilt u helemaal geen opkijken meer hebben naar de gehoorbescherming van uw medewerkers en zeker zijn dat uw bedrijf altijd aan de laatste eisen voldoet? Dan kiest u voor Total Service. Met Total Service heeft u alle voordelen van Secure Service plus kosteloze vervanging bij geluidslekkage, jaarlijkse controles en volledige zorg en service conform de Arbowet. U krijgt garantie zo lang de overeenkomst loopt. Zo bent u altijd verzekerd van goede gehoorbescherming, zonder onvoorziene kosten!

Individuele afdichtingcontrole
Onze gehoorbescherming is op maat. Daarom garanderen we een perfecte pasvorm. Dat controleren we met een afdichtingscontrole. Dan weten we zeker dat er geen geluid lekt. Sluit het niet 100% goed af? Dan maken wij nieuwe. Zonder extra kosten.

Uw klantenportaal
Zelf houdt u een vinger aan de pols via het klantenportaal. Daarin ziet u precies wat wij doen, welke medewerkers gehoorbescherming hebben en welke actiepunten er nog open staan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de status van aanmetingen en controles. Met het klantenportaal bent u altijd actueel!

Vragen over slechthorendheid op het werk?
Waar moet een effectief gehoorbeschermingsprogramma aan voldoen? Hoe vaak moet ik mijn werknemers audiometrie aanbieden? Antwoorden op deze en andere vragen vindt u in het Rapport Preventie Beroepsslechthorendheid.

Overige diensten

Voorlichting

het belang van dragen van gehoorbescherming

Audiometrie

testen van het gehoor

Geluidsmetingen

voor het juiste advies over gehoorbescherming

Ook oren naar gehoorbescherming binnen uw bedrijf?

Vul dan onderstaande informatieaanvraag in of neem contact op met onze klantenservice.